Коровинський ЗДО "Сонечко" Коровинської сільської ради, Коровинці
Сумська область, Роменський район

Зимове меню 2024-2025

Понеділок 1 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Сніданок:

Каша пшоняна з фруктами

110

117

147

4,0

4,0

5,0

3,2

3,2

4,0

29,1

33,6

41,9

159

176

220

Соус фруктовий

29

30

40

0,3

0,3

0,4

0,0

0,0

0,0

3,9

3,4

7,5

19

25

34

Омлет

60

60

60

5,9

5,9

5,9

6,1

6,1

6,1

2,6

2,6

2,6

89

89

89

Морква тушкована з чорносливом

53

53

70

0,9

0,9

1,2

2,1

2,1

2,6

8,3

8,3

10,9

52

52

67

Какао

120

120

160

4,0

4,0

5,3

3,4

3,4

4,5

6,3

6,3

8,6

70

70

95

Всього за сніданок:

 

 

 

15,0

15,0

17,8

14,7

14,7

17,2

50,4

56,4

71,4

389

412

504

                                                  Обід:

Борщ український

150

150

200

1,5

1,5

1,9

3,1

3,1

3,9

7,0

7,0

9,4

60

60

79

Рибна паличка з яйцем

46

46

69

9,2

9,2

13,5

4,6

4,6

6,2

4,8

4,8

6,7

98

98

137

Пюре з гороху з цибулею

100

100

125

10,3

10,3

12,9

3,2

3,2

3,9

24,4

24,4

30,5

167

167

208

Компот з  свіжих яблук

120

120

160

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

6,2

12,2

16,3

27

50

66

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

23,3

23,3

30,8

13,6

13,6

16,8

52,4

58,3

72,9

423

446

561

                                                    Вечеря:

Салат з буряка вареного

60

60

80

0,8

0,8

1,2

1,6

1,6

2,1

4,5

4,5

6,3

31

31

43

Котлета рублена з курятини

58

58

77

10,8

10,8

14,5

3,6

3,6

4,6

8,2

8,2

11,2

111

111

148

Каша гречана розсипчяста

82

82

103

4,2

4,2

5,3

2,6

2,6

3,2

21,2

21,2

26,6

125

125

157

Молоко     кипячене

100

100

120

2,8

2,8

34

2,5

2,5

3,0

4,7

4,7

5,7

52

52

62

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за вечерю:

 

 

 

20,8

20,8

26,4

12,6

12,6

15,3

48,6

48,6

59,7

391

391

481

                                                     

 

 

 

 

 

            Вівторок 1 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат з білокачанної капусти

60

60

80

0,5

0,5

0,7

6,1

6,1

9,1

2,6

2,6

3,4

22

22

30

Тюфтеля куряча з овочами

66/24

66/24

88/32

11,5

11,5

15,6

5,3

5,3

6,6

11,6

11,6

15,1

141

141

184

Каша ячна розсипчаста

90

90

103

3,0

3,0

3,4

1,8

1,8

2,2

20,0

20,0

22,7

109

109

125

Йогурт 2,5 %

100

100

125

3,0

3,0

3,8

2,5

2,5

3,1

3,5

3,5

4,4

59

59

74

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за сніданок:

 

 

 

20,1

20,1

25,5

13,1

13,1

14,4

47,6

47,6

53,5

402

402

464

                                                  Обід:

Суп овочевий зі сметаною

150

 150

200

1,3

1,3

1,7

3,0

3,0

3,7

7,7

7,7

10,3

61

61

80

Мафіни з овочами та твердим сиром (яловичина)

  63

63

84

12,0

12,0

15,9

5,4

5,4

7,3

3,8

3,8

5,1

112

112

149

Плов з родзинками

  100

   100

120

2,6

2,6

3,1

2,7

2,7

3,2

31,1

31,1

37,3

156

156

186

Апельсин свіжий

  60

   60

80

0,5

0,5

0,7

0,1

0,1

0,2

5,7

5,7

7,6

24

24

32

Хліб цільнозерновий

  30

  30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

18,5

18,5

23,5

13,7

13,7

16,7

58,1

58,1

70,1

425

425

518

                                                    Вечеря:

Пюре з гарбуза

  75

100

  100

1,1

1,1

1,5

3,1

3,1

4,1

4,9

4,9

6,5

51

51

68

Пудинг сирно-яблучний

134

140

178

16,0

16,0

20,4

12,2

12,2

15,0

14,1

30,6

26,0

231

256

322

Соус фруктовий (вишневий)

  11

  12

17

0,1

0,1

0,2

0,0

0,0

0,0

1,4

1,9

3,2

7

9

14

Сік виноградний

120

120

180

0,6

0,6

0,9

0,0

0,0

0,0

17,4

17,4

26,1

71

71

106

Всього за вечерю:

 

 

 

17,9

17,9

23,0

15,1

15,1

19,1

37,8

44,7

61,6

359

358

508

                                                     

 

 

 

 

 

            Середа 1 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат з капусти

60

60

80

0,4

0,4

0,6

2,1

2,1

2,6

2,4

2,4

3,2

29

29

37

Гуляш курячий

32/18

32/18

43/24

9,9

9,9

13,2

3,4

3,4

4,3

4,0

4,0

5,4

87

87

116

Каша пшенична розсипчаста з цибулею

97

97

121

4,1

4,1

5,1

2,4

2,4

3,0

25,6

25,6

31,9

142

142

177

Компот із сушених яблук

100

100

135

0,2

0,2

0,2

0,0

0,0

0,0

3,8

8,8

12,1

15

34

46

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/8

30/8

30/13

3,3

3,3

5,1

3,9

3,9

6,2

9,9

9,9

9,9

89

89

118

Всього за сніданок:

 

 

 

17,8

17,8

24,2

11,7

11,7

16,1

45,7

50,7

62,5

363

382

494

                                                  Обід:

Морква припущена

51

51

70

0,4

0,4

0,5

0,1

0,1

0,1

1,6

1,6

2,3

8

8

11

Суп гречаний

150

150

200

1,5

1,5

2,0

1,2

1,2

1,6

10,2

10,2

13,8

56

56

77

Шніцель зі свинини

60

60

81

8,4

8,4

11,1

14,5

14,5

19,1

8,6

8,6

11,2

199

199

262

Картопля тушкована з цибулею та томатом

100

100

113

2,5

2,5

2,8

3,5

3,5

4,0

19,7

19,7

22,4

119

119

135

Фрукти свіжі (яблука)

54

54

80

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

5,6

5,6

8,3

24

24

36

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

15,3

15,3

18,9

21,7

21,7

27,6

55,5

55,5

66,7

477

477

593

                                                 Вечеря:

Буряк тушкований в сметанному соусі

   57

57

  75

1,1

1,1

1,5

2,1

2,1

2,7

6,8

6,8

9,1

48

48

63

Биточок перловий

76

80

100

3,6

3,6

4,4

4,8

4,8

5,5

19,6

23,1

28,1

136

150

180

Соус із сухофруктів (кураги)

   57

    57

72

1,0

1,0

1,3

0,0

0,0

0,0

14,8

14,8

18,5

60

60

75

Яблуко фаршироване з сиром -кисломолочним

90

94

124

10,4

10,4

13,7

6,0

6,0

7,9

7,4

11,4

14,8

126

142

185

Всього за вечерю:

 

 

 

16,2

16,2

20,9

12,9

12,9

16,2

48,6

56,1

70,6

371

399

503

                                                     

 

 

 

 

 

Четвер 1 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Каша вівсяна з гарбузом

126

129

162

4,9

4,9

6,1

4,6

4,6

5,8

17,0

20,0

25,4

128

139

176

Сирники рожеві (з морквою)

78

   83

115

12,4

12,4

17,1

10,2

10,2

13,7

8,6

13,1

18,0

177

194

264

Соус яблучний

73

73

89

0,3

0,3

0,3

0,3

0,3

0,3

10,4

12,4

14,8

44

52

62

Чай (трав’яний)

150

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всього за сніданок:

 

 

 

17,5

17,5

23,5

15,0

15,0

19,8

36,1

45,6

58,2

350

385

502

                                                  Обід:

Борщ український

150

150

200

2,1

2,1

2,8

2,5

2,5

3,1

10,0

10,0

13,1

69

69

89

Нагетси курячі

56

56

75

12,0

12,0

16,0

4,2

4,2

5,4

12,1

12,1

16,5

136

136

182

Макарони відварені з овочами

100

100

130

3,4

3,4

4,4

2,3

2,3

2,9

21,5

21,5

28

121

121

157

Компот з свіжих фруктів ( з яблук)

120

120

160

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

6,2

12,2

16,3

27

50

66

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

19,8

19,8

25,5

11,6

11,6

14,1

59,8

65,8

83,9

424

447

565

                                                 Вечеря:

Буряк тушкований в сметанному соусі

57

57

  75

1,69

1,69

2,26

2,68

2,68

3,24

11,4

11,4

15,24

73,8

73,8

95,36

Суфле з вареного курячого м’яса та рису

100

100

133

10,72

10,72

14,30

4,79

4,79

6,26

10,9

10,9

14,49

132,3

132,32

175,32

Какао

150

  150

180

5,02

5,02

6,02

4,25

4,25

5,10

8,06

8,06

9,67

89,2

89,20

107,04

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,10

2,10

2,10

2,40

2,40

2,40

9,90

9,90

9,90

71,1

71,1

71,1

Всього за вечерю:

 

 

 

19,53

19,53

24,67

14,1

14,1

17,0

40,3

40,3

49,3

366

366

449

                                                     

 

 

 

 

 

 

            П’ятниця 1 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Омлет з морквою

60

60

  60

5,3

5,3

5,3

6,4

6,4

6,4

1,9

1,9

1,9

86

86

86

Вареники ліниві

62

   65

82

5,2

5,2

6,4

6,6

6,6

7,7

27,7

27,7

34,1

191

191

230

Соус сметанний (на молоці)

40

40

55

1,0

1,0

1,6

2,4

2,4

4,0

4,7

4,7

6,7

45

45

69

Компот із свіжих фруктів (винограду)

120

120

160

0,4

0,4

0,5

0,1

0,1

0,2

9,4

15,3

20,5

39

62

82

Всього за сніданок:

 

 

 

11,9

11,9

13,8

15,6

15,6

18,3

43,6

49,6

63,2

360

383

468

                                                  Обід:

Суп пюре - гороховий

150

150

200

5,6

5,6

7,5

1,8

1,8

2,3

15,2

15,2

20,0

100

100

131

Зрази картопляні з курячим м’ясом «Човники»

116

116

145

10,6

10,6

13,1

5,1

5,1

6,0

18,8

18,8

23,3

164

164

200

Бігосовочево-курячий

8/22

8/22

13/32

8,2

8,2

4,3

1,4

1,4

2,0

1,9

1,9

2,9

30

30

46

Фрукти свіжі (мандарини)

60

60

80

1,4

1,6

1,7

0,2

0,3

0,3

13,1

20,8

24,4

61

91

106

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

22,5

22,8

28,8

10,9

10,9

13,1

58,9

66,5

80,5

425

456

555

                                                 Вечеря:

Капуста смажена в сухарях

35

35

 47

0,7

0,7

0,9

2,1

2,1

2,1

3,6

3,6

4,8

34

34

40

Хлібець рибний

48

48

72

7,9

7,9

11,9

3,3

3,3

4,2

3,5

3,5

5,2

76

76

106

Банош по-гуцульськи з сиром твердим

80/4

80/4

100/7

3,6

3,6

5,0

5,0

5,0

6,7

11,8

11,8

15,0

107

107

141

Сік персиковий

120

120

180

0,1

0,1

0,2

0,0

0,0

0,0

19,1

19,1

28,6

82

82

122

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за вечерю:

 

 

 

14,5

14,5

20,1

12,8

12,8

15,4

47,9

47,9

63,6

369

369

481

                                                     

 

 

 

 

 

            Понеділок 2 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат морквяно-яблучний з сиром твердим

92

94

126

2,5

2,5

3,2

4,2

4,2

5,4

8,2

10,2

13,4

77

85

110

Локшинник з фруктами

136

  140

175

6,1

6,1

7,7

4,9

4,9

6,1

30,0

37,0

46,2

188

214

268

Соус з сухофруктів (з яблук сушених)

28

28

28

0,3

0,3

0,3

0,0

0,0

0,0

9,0

10,5

10,5

36

41

41

Сік яблучний

120

120

180

0,5

0,5

0,7

0,0

0,0

0,0

12,4

12,4

18,5

50

50

76

Всього за сніданок:

 

 

 

9,3

9,3

11,9

9,1

9,1

11,5

59,6

70,1

88,7

351

391

495

                                                  Обід:

Горошок овочевий відварний

60

60

70

3,3

3,3

3,8

3,1

3,1

3,1

9,9

9,9

10,4

74

74

82

Суп український з галушками

150/15

150/15

200/20

1,7

1,7

2,2

2,5

2,5

3,5

11,0

11,0

14,6

73

73

98

Фішболи в томатному соусі

41/27

41/27

62/41

8,1

8,1

12,1

2,0

2,0

3,3

5,3

5,3

7,7

71

71

109

Рагу овочеве

95

95

120

2,4

2,4

3,0

3,9

3,9

4,5

14,8

15,8

20,1

102

105

130

Компот з свіжих фруктів (яблук)

120

120

160

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

6,2

12,2

16,3

27

50

66

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

17,7

18,2

22,9

14,2

14,2

22,9

56,2

64,6

143,1

418

452

556

                                                 Вечеря:

Фрукти свіжі апельсини

60

60

80

0,7

0,7

1,0

1,1

1,1

1,6

4,0

4,0

5,6

28

28

40

Курячий рулет фарширований вареним яйцем

    48

  48

   65

11,8

11,8

15,7

5,4

5,4

6,7

5,3

5,3

7,0

119

119

154

Каша пшенична в’язка

90

90

113

2,4

2,4

3,0

1,7

1,7

2,1

15,1

15,1

18,9

87

87

109

Кисіль молочний

100

100

150

2,8

2,8

4,2

2,5

2,5

3,8

7,5

12,5

18,6

63

82

123

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за вечерю:

 

 

 

19,9

19,9

26,1

13,0

13,0

16,6

41,9

46,9

60,0

368

387

496

                                                     

 

 

 

 

 

            Вівторок 2 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат з капусти моркви та яблук

68

68

  95

2,6

2,6

3,4

3,1

3,1

4,2

4,4

4,4

6,1

54

54

73

Суфле яєчне

75

  75

75

6,8

6,8

6,8

7,5

7,5

7,5

6,0

6,0

6,0

118

118

118

Каша пшенична розсипчаста з цибулею

90

90

113

3,6

3,6

4,4

4,9

4,9

6,0

14,2

14,2

17,2

116

116

141

Кисіль вишневий

142

150

185

0,4

0,4

0,5

0,0

0,0

0,0

11,8

19,3

26,4

62

91

113

Всього за сніданок:

 

 

 

13,3

13,3

15,1

15,4

15,4

17,7

36,3

43,8

53,4

350

378

446

                                                  Обід:

Пюре бурякове

27

28

36

 

 

0,3

 

 

0,0

 

 

0,6

 

 

4

Борщ з картоплею зі сметаною

150

150

200/7

1,3

1,3

1,9

2,6

2,6

5,0

9,2

10,2

13,9

63

67

105

Курятина в сметані

30/9

30/9

40/12

14,2

14,2

19,0

5,7

5,7

7,5

0,3

0,3

0,4

113

113

51

Ризотто з зеленим горошком та твердим сиром

100

100

120

9,1

9,1

11,4

2,2

2,2

3,0

24,4

24,4

30,6

150

150

190

Банани свіжі

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,1

0,1

0,1

13,1

13,1

17,4

53

53

71

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

27,5

27,5

35,8

13,0

13,0

18,0

50,8

51,8

72,8

427

431

592

                                                 Вечеря:

Салат овочевий

   65

65

  80

1,8

1,8

2,5

4,9

4,9

6,6

6,1

6,1

8,3

73,7

74

99

Оладки курячі

70

70

93

11,4

11,4

15,1

5,1

5,1

6,4

5,3

5,3

6,9

114

114

148

Картопля запечена скибочками (звареної)

   85

   85

94

2,5

2,5

3,1

2,2

2,2

2,8

12,6

12,6

15,5

80,5

80

100

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

  30/4

30/4

30/12

3,0

3,0

4,9

3,6

3,6

5,9

9,9

9,9

9,9

85,5

86

114

Всього за вечерю:

 

 

 

18,7

18,7

25,5

15,7

15,7

21,7

33,9

33,9

40,5

354

354

461

                                                     

 

 

 

 

 

            Середа  2 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Капуста тушкована

     55

55

     75

3,0

3,0

3,8

0,0

0,0

0,1

24,2

24,2

31,0

40,1

40,1

54,2

Суфле рибне

45

     45

68 

7,8

7,8

11,7

2,9

2,9

4,3

1,3

1,3

2,0

62,5

62,5

93,1

Каша гречана в’язка

     82

82

103

4,2

4,2

5,3

2,6

2,6

3,2

21,1

21,1

26,4

125

125,0

156,2

Сік апельсиновий

     120

120

180

0,8

0,8

1,3

0,0

0,0

0,0

15,6

15,6

23,4

64,8

64,8

97,2

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за сніданок:

 

 

 

18,0

18,0

24,2

7,9

7,9

9,9

72,2

72,2

92,7

363

363

471

                                                  Обід:

Вінегрет

60

60

80

6,1

6,1

6,1

3,1

3,1

3,1

15,2

15,2

15,2

109

108,7

108,7

Куліш пшоняний з фрикаделькою та сметаною

150/11/7

150/11/7

200/15/9

5,0

5,0

6,6

5,1

5,1

6,4

13,1

13,1

17,3

119

118,8

153,6

Голубці ліниві з курячим мясом

90

90

120

8,2

8,2

11,3

3,1

3,1

4,5

7,7

7,7

10,4

90,9

90,9

124,9

Компот з свіжих фруктів (винограду)

120

120

160

0,4

0,4

0,5

0,1

0,1

0,2

9,4

15,3

20,5

39,0

61,7

82,3

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71,1

71,1

71

Всього за обід:

 

 

 

21,7

21,7

26,2

13,8

13,8

16,5

55,2

61,2

73,2

428

451

540

                                                 Вечеря:

Гарбуз припущений

    50

50

     66

0,6

0,6

0,8

2,6

2,6

3,1

3,2

3,2

4,3

37

37

43

Запіканка сирна гратен «Зебра»

116

122

155

15,1

15,1

19,1

10,8

10,8

14,0

9,9

15,9

19,8

200

222

283

Соус з  сухофруктів (кураги)

     54

    55

74

1,0

1,0

1,3

0,0

0,0

0,0

14,8

16,3

20,5

60

66

82

 Фрукти свіжі (апельсини)

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,1

0,1

0,1

13,1

13,1

17,4

53

53

71

Всього за вечерю:

 

 

 

17,6

17,6

22,4

13,4

13,4

17,1

41,0

48,5

62,1

350

379

482

                                                     

 

 

 

 

 

            Четвер 2 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат з капусти з ароматною олією

60

60

   80

0,6

0,6

0,8

3,6

3,6

4,1

2,8

2,8

3,8

45

45

53

Биточок рублений з курятини паровий

58

   58

77

10,6

10,6

14,2

2,4

2,4

3,0

5,0

5,0

6,6

86

86

113

Полента

90

90

110

2,5

2,5

3,1

2,4

2,4

3,0

16,6

16,6

20,1

99

99

120

Компот з плодів сушених (родзинок)

116

116

140

0,3

0,3

0,3

0,0

0,0

0,0

10,0

16,0

19,1

38

61

72

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/7,5

30/7,5

30/11

3,8

3,8

4,6

4,6

4,6

5,9

9,9

9,9

9,9

98

98

111

Всього за сніданок:

 

 

 

17,9

17,9

23,0

12,9

12,9

15,7

44,3

50,3

59,5

365

388

469

                                                  Обід:

Буряк тушкований в сметанному соусі

57

57

75

0,8

0,8

1,0

1,1

1,1

1,1

2,7

2,7

3,8

22

22

27

Суп болгарський з сметаною

150

150

20

1,8

1,8

2,4

2,8

2,8

3,4

12,4

12,4

16,4

82

82

105

М'ясо відварне в кисло-солодкому соусі (свинина)

27/23

27/23

36/31

7,5

7,5

10,0

13,3

13,3

17,9

11,0

11,0

14,7

192

192

257

Каша ячна в’язка

82

82

103

1,8

1,8

2,2

1,7

1,7

2,1

11,9

11,9

14,6

70

70

86

Фрукти свіжі (апельсини)

60

60

80

0,5

0,5

0,7

0,1

0,1

0,2

5,7

5,7

7,6

24

24

32

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

14

14

18

21

21

27

54

54

67

461

461

579

                                                 Вечеря:

Зрази рисові з овочами

127

127

154

5,3

5,3

6,6

5,7

5,7

6,6

31,4

31,4

38,9

197

197

239

Соус сметанний з томатом

7

7

16

0,3

0,3

0,6

1,8

1,8

3,7

0,8

0,8

1,1

20,1

21

40

Омлет драчена

42

42

42

5,8

5,8

5,8

6,9

6,9

6,9

2,6

2,6

2,6

96

96

96

Фрукти свіжі (банани)

60

60

60

0,9

 

 

0,1

 

 

13,1

 

 

53

 

 

Яблуко печене

 

53

70

 

0,2

0,3

 

0,2

0,3

 

9,2

12,3

 

38

51

Всього за вечерю:

 

 

 

12,3

11,6

13,2

14,5

14,7

17,6

47,9

44,1

55,0

367

352

426

                                                     

 

 

 

 

            П’ятниця  2 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Ікра овочева

   60

60

  80

2,7

2,7

3,4

0,1

0,1

0,1

22,0

22,0

27,8

35

35

45

Паличка куряча

45

   45

60

10,6

10,6

14,1

3,9

3,9

5,0

5,6

5,6

7,4

103

103

134

Каша перлова розсипчаста

  90

90

113

2,8

2,8

3,5

1,8

1,8

2,2

19,9

19,9

25,0

108

108

135

Какао

  165

165

180

5,9

5,9

6,4

5,0

5,0

5,5

9,5

9,5

10,4

105

105

115

Всього за сніданок:

 

 

 

 

 

22,0

22,0

27,4

10,8

10,8

12,8

57,0

57,0

70,5

350

350

428

                                                  Обід:

Мандарини  свіжі

60

60

80

0,5

0,5

0,6

0,1

0,1

0,2

5,0

5,0

7,7

0

0

4

Борщ український

150

150

200

4,9

4,9

6,7

4,9

4,9

7,2

13,6

13,6

18,3

115

115

161

Пиріг пастуший з яловичиною

140

140

187

16,0

16,0

21,0

2,0

2,0

2,7

53,6

53,6

68,4

153

153

202

Огірки солоні

 

 

31

1,6

1,6

1,9

0,2

0,2

0,2

12,6

19,1

23,9

61

85

107

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9,

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

24,8

24,8

32,0

11,0

11,0

12,5

90,5

97,0

121,3

417

442

545

                                                 Вечеря:

Гарбуз запечений з яйцем

    55

55

  73

2,5

2,5

3,3

3,3

3,3

4,4

3,3

3,3

4,5

52

52

69

Биточок гречаний

88

88

110

6,8

6,8

8,5

4,7

4,7

5,9

25,6

25,6

31,9

173

173

215

Соус сметанний

34

   34

58

0,5

0,5

0,9

1,8

1,8

3,1

2,0

2,0

3,5

26

26

46

Шарлотка яблучна

75

75

100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Соус із кураги

10

10

42

0,1

0,1

0,3

0,0

0,0

0,0

1,2

1,7

6,6

5

7

27

Чай (трав’яний )

150

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всього за вечерю:

 

 

 

13,9

13,9

17,0

13,1

13,1

16,7

50,3

58,3,

72,2

374

404

504

                                                     

 

 

 

 

 

            Понеділок 3 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Морква тушкована в сметані

62

65

86

1,1

1,1

1,4

3,6

3,6

5,5

6,2

8,7

11,8

58

68

92

Каша «Янтарна» (із пшона з яблуками)

100

100

125

4,3

4,3

5,3

4,6

4,6

5,7

18,4

20,9

25,9

132

141

176

Соус фруктовий  (із вишень морожених)

35

37

48

0,4

0,4

0,5

0,0

0,0

0,0

4,9

6,9

9,1

22

22

39

Сік виноградний

120

120

180

0,6

0,6

0,9

0,0

0,0

0,0

17,4

17,4

26,1

71

71

106

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за сніданок:

 

 

 

8,4

8,4

10,2

10,6

10,6

13,1

56,8

63,8

82,8

354

380

484

                                                  Обід:

Салат із варених овочів

50

50

60

0,0

0,0

0,2

0,0

0,0

0,0

0,0

0,0

0,6

0

0

4

Суп рисовий

150

150

200

1,5

1,5

2,2

3,1

3,1

5,0

12,1

12,1

16,2

82

82

117

Рулет рибний

53

53

79

7,9

7,9

11,8

3,6

3,6

4,8

3,1

3,1

4,6

76

76

109

Макарони відварені з сиром твердим

90

90

113

4,9

4,9

6,4

3,8

3,8

5,0

21,7

21,7

27,3

143

143

182

Компот з свіжих фруктів (яблук)

120

120

160

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

6,2

12,2

16,3

27

50

66

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

16,9

16,9

23,2

14,7

14,7

17,6

53,7

59,7

75,7

416

438

552

                                                 Вечеря:

Горошок овочевий відварений

58

58

72

3,5

3,5

4,1

0,9

0,9

0,9

9,7

9,7

11,3

58

58

66

Чахохбілі з куркою

32/45

32/45

43/60

10,1

10,1

13,5

3,3

3,3

4,3

5,2

5,2

7,1

92

92

122

Зрази картопляні

80

80

100

2,6

2,6

3,3

3,3

3,3

4,4

18,7

18,7

23,2

114

114

143

Какао

150

150

180

5,2

5,2

6,4

4,5

4,5

5,5

8,4

8,4

10,4

93

93

115

Всього за вечерю:

 

 

 

21,4

21,4

27,3

12,0

12,0

15,0

42,0

42,0

51,9

356

356

446

                                                     

 

 

 

 

 

            Вівторок  3 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат    морквяно -яблучний

60

60

  80

0,5

0,9

0,7

1,5

1,5

2,1

1,8

2,3

3,0

22

24

31

Суфле з курятини з капустою

45

  45

60

11,0

11,0

14,7

4,9

4,9

6,7

2,9

2,9

3,8

101

101

136

Каша ячна розсипчаста з цибулею

96

96

120

3,1

3,1

3,9

2,4

2,4

3,0

20,8

20,8

26,5

117

117

149

Чай (трав’яний)

150

150

180

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хліб цільнозерновий із сиром твердим

30/11

30/11

30/15

4,6

4,6

5,6

5,6

5,6

6,8

9,9

9,9

9,9

111

111

125

Всього за сніданок:

 

 

 

19,2

19,2

24,8

14,4

14,4

18,4

35,4

35,9

43,2

351

353

441

                                                  Обід:

Суп пюре з яйцем та фрикаделькою

150/10

150/10

200/14

5,5

5,5

7,4

3,5

3,5

4,5

13,8

13,8

18,5

109

109

145

Бобові в сметанному соусі

100

100

130

8,4

8,4

11,1

4,1

4,1

4,9

10,1

10,1

13,4

109

109

141

Биточок рублений з курятини

55

55

75

7,2

7,2

10,0

3,2

3,2

4,3

17,9

17,9

24,6

125

125

172

Кисіль молочний

145

150

180

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

6,2

6,2

8,3

27

27

36

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

23,5

23,5

30,9

13,4

13,4

16,5

57,9

57,9

74,7

441

441

564

                                                 Вечеря:

Гарбуз запечений  з фруктами

86

86

115

1,5

1,5

2,0

3,1

3,1

4,0

14,0

18,0

24,1

85

101

133

Запіканка вермишелево -сирна

112

116

145

18,7

18,7

23,0

11,6

11,6

14,4

11,8

16,3

18,0

230

247

297

Соус фруктовий з морожених вишень

29

   30

40

 

0,3

0,4

 

0,0

0,0

 

4,1

5,6

 

18

24

Банан свіжий

41

41

55

0,6

0,3

0,4

0,0

0,0

0,0

8,9

4,1

5,6

36

18

24

Всього за вечерю:

 

 

 

20,7

20,5

25,4

14,7

14,7

18,4

34,7

38,4

47,6

352

365

454

                                                     

 

 

 

 

 

            Середа  3 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат з капусти з зеленим горошком

60

60

80

2,3

2,3

2,9

0,1

0,1

0,1

20,1

20,1

25,1

28

28

35

Омлет з твердим сиром

57

   57

57

7,1

7,1

7,1

9,0

9,0

9,0

9,0

9,0

9,0

113

113

113

Каша в’язка пшенична

96

100

125

3,7

3,7

4,6

2,6

2,6

3,2

18,6

22,6

28,2

113

128

159

Компот із свіжих фруктів (винограду)

120

120

160

0,4

0,4

0,5

0,1

0,1

0,2

9,4

15,3

20,5

39

62

82

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/8

30/8

30/10

2,1

2,1

3,0

2,4

2,4

3,6

9,9

9,9

9,9

71

71

86

Всього за сніданок:

 

 

 

15,6

15,6

18,1

14,2

14,2

16,1

59,0

68,9

84,6

364

402

475

                                                  Обід:

Салат із варених овочів

60

60

80

3,0

3,0

3,8

0,0

0,0

0,1

20,9

20,9

26,4

41

41

51

Суп гороховий  з грінками

150/20

150/20

200/20

5,8

5,8

7,0

4,2

4,2

4,8

23,6

23,6

28,1

156

156

184

Вареники з курячим м’ясом

81

81

108

12,8

12,8

16,9

4,5

4,5

5,6

16,7

16,7

22,1

161

161

211

Сік абрикосовий

120

120

180

0,6

0,6

0,9

0,1

0,1

0,2

14,8

14,8

22,1

66

66

99

Всього за обід:

 

 

 

22,1

22,1

28,6

8,9

8,9

10,7

75,9

75,9

98,8

425

425

545

                                                 Вечеря:

Буряк тушкований з яблуком

 

 

35

 

 

0,6

 

 

1,0

 

 

4,6

 

 

28

Кнелі із курятини з рисом в сметано томатному соусі

47/32

47/32

63/56

10,3

10,3

14,1

4,7

4,7

6,8

6,0

6,0

9,1

110

110

157

Каша гречана розсипчаста

82

82

103

6,6

6,6

6,6

6,9

6,9

6,9

29,5

29,5

29,5

204

204

204

Фрукти свіжі (апельсини)

60

60

80

0,9

0,9

1,2

0,1

0,1

0,1

13,1

13,1

17,4

53

53

71

Всього за вечерю:

 

 

 

17,9

17,9

22,5

11,7

11,7

14,8

48,6

48,6

60,7

368

368

461

                                                     

 

 

 

 

 

            Четвер  3 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Морква тушкована з чорносливом

53

53

70

3,0

3,0

3,8

1,2

1,2

1,5

22,9

22,9

28,8

54

54

68

Кури з яблуками в сметані

60

   60

80

9,6

9,6

12,8

3,7

3,7

5,1

2,7

2,7

3,7

84

84

114

Каша гречана в’язка

90

90

113

2,8

2,8

3,5

2,2

2,7

13,9

13,9

13,9

17,4

87

87

109

Компот із плодів сушених (кураги)

140

140

160

0,9

0,9

1,0

0,0

0,0

0,0

10,2

17,2

19,6

41

67

77

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30/4

30/4

30/6

3,0

3,0

3,5

3,6

3,6

4,1

9,9

9,9

9,9

86

86

93

Всього за сніданок:

 

 

 

19,4

19,4

24,7

10,6

10,6

13,4

59,6

66,6

79,5

351

377

460

                                                  Обід:

Борщ з квасолею і картоплею зі сметаною

150

150

200/5

2,4

2,4

3,3

3,2

3,2

4,9

14,5

14,5

19,4

94

94

131

Суфле мясне з овочами (зі свинини)

48

48

65

7,4

7,4

9,9

14,7

14,7

19,4

1,1

1,1

1,5

165

165

219

Каша перлова в’язка

82

82

103

1,7

1,7

2,1

1,6

1,6

2,1

12,2

12,2

15,2

71

71

89

Йогурт 2,5%

100

100

125

0,4

0,4

0,4

0,1

0,1

0,1

9,6

17,5

19,5

40

70

78

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

14,0

14,0

17,8

22,0

22,0

28,8

47,3

55,3

65,6

441

471

558

                                                 Вечеря:

Каша гарбузова

    70

70

90

1,6

1,6

2,0

1,6

1,6

2,0

9,4

12,4

15,5

58

69

87

Зрази з сиру-кисломолочного з курагою

90

95

120

14,8

14,8

18,3

8,9

8,9

11,1

33,3

38,3

48,1

270

289

361

Соус сметанний

 

 

20

 

 

0,3

 

 

1,1

 

 

1,2

 

 

16

Фрукти свіжі (мандарини)

60

60

80

0,5

0,5

0,7

0,1

0,1

0,2

5,7

5,7

7,6

24

24

32

Всього за вечерю:

 

 

 

16,9

16,9

21,3

10,6

10,6

14,3

48,4

56,4

72,4

352

382

495

                                                     

 

 

 

 

 

            П’ятниця  3 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Капуста підсмажена в яйці

38

38

  48

3,8

3,8

4,7

1,0

1,0

1,2

20,5

20,5

25,6

38

38

48

Котлета рибна любительська

59

    59

88

10,2

10,2

14,7

1,8

1,8

2,6

21,8

21,8

28,2

81

81

116

Каша кукурудзяна розсипчаста

90

90

113

2,5

2,5

3,1

1,8

1,8

2,3

21,4

21,4

26,8

113

113

141

Йогурт 2,5%

100

100

125

2,7

2,7

3,8

2,3

2,3

3,1

3,2

3,2

4,4

53

53

74

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за сніданок:

 

 

 

21,2

21,2

28,4

9,2

9,2

11,6

76,7

76,7

95,0

356

356

451

                                                  Обід:

Морква тушкована в сметані

62

65

86

0,2

0,2

0,3

0,0

0,0

0,1

0,8

0,8

0,6

4

4

4

Суп польовий зі сметаною

150/4

150/4

200/5

1,6

1,6

2,1

2,6

2,6

3,3

10,7

10,7

14,2

72

72

94

Гречаник м’ясний з яловичиною

54

54

72

12,9

12,9

16,9

3,4

3,4

4,5

24,8

24,8

31,4

105

105

138

Бобові з цибулею (сочевиця)

88

88

114

8,5

8,5

10,6

2,9

2,9

3,5

19,6

19,6

24,4

148

148

183

Фрукти свіжі (яблука)

60

60

80

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

6,2

6,2

8,3

27

27

36

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

25,5

25,5

32,3

11,6

11,6

14,0

72,0

72,0

88,9

428

428

529

                                                 Вечеря:

Пюре бурякове

   55

55

   73

2,9

2,9

3,7

0,1

0,1

0,1

24,0

25,0

31,5

52

56

73

Яєчна кашка

52

55

73

5,1

2,9

3,7

7,6

0,1

0,1

0,3

25,0

31,5

90

56

73

Яйце варене

 

  40

40

 

5,1

5,1

 

4,6

4,6

 

0,3

0,3

 

63

63

Плов з родзинками

86

90

113

2,6

2,6

3,3

2,7

2,7

3,4

17,8

21,8

27,3

107

122

153

Соус яблучний

48

51

69

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

7,5

10,5

14,0

32

43

58

Какао

150

150

180

4,0

4,0

5,3

3,4

3,4

4,5

6,3

6,3

8,6

70

70

95

Всього за вечерю:

 

 

 

9,7

14,7

17,6

6,3

10,9

12,9

55,6

63,9

81,6

351

355

442

                                                     

 

 

 

 

            Понеділок 4 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Котлета морквяна під сметанним соусом

50/36

50/36

70/50

2

2

3

7

7

8

14

14

19

121

121

161

Каша боярська (із пшона з родзинками)

95

 100

114

6

6

6

5

5

6

19

24

28

144

163

188

Соус із сухофруктів (чорнослив)

42

44

50

0

0

1

0

0

0

15

18

19

61

71

78

Фрукти свіжі (апельсини)

62

62

87

1

1

1

0

0

0

6

6

8

25

25

35

Всього за сніданок:

 

 

 

9

9

11

12

12

14

54

61

74

351

379

462

                                                  Обід:

 Огірки солоні

 

 

30

 

 

0,3

 

 

0,1

 

 

1,4

 

 

7

Суп селянський з перловою крупою та сметаною

150/6

150/6

200/8

1,5

1,5

2,0

3,4

3,4

4,4

8,9

8,9

11,9

71

71

94

Шніцель рибний натуральний

47

47

70

9,8

9,8

14,1

1,2

1,2

1,8

23,3

23,3

30,4

85

85

121

Каша гречана розсипчаста

90

90

113

4,6

4,6

5,8

2,7

2,7

3,3

23,1

23,1

29,1

135

135

171

Компот із свіжих фруктів (яблук)

120

120

160

0,2

0,2

0,3

0,2

0,2

0,3

6,2

12,2

16,3

27

50

66

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

18,8

18,8

24,7

12,3

12,3

12,3

72,6

78,6

98,4

417

440

528

                                                 Вечеря:

Салат з капусти з ароматною олією

60

60

   80

1,4

1,4

1,9

3,4

3,4

4,4

5,9

5,9

7,8

57

57

76

Котлета натуральна філе курки панірована в сухарях

48

48

65

10,7

10,7

14,1

4,0

4,0

5,1

4,1

4,1

5,3

97

97

126

Картопляне пюре

91

   91

114

2,0

2,0

2,5

2,1

2,1

2,7

14,5

14,5

18,2

85

85

106

Какао

150

   150

180

2,6

2,6

3,1

2,2

2,2

2,7

4,2

4,2

5,1

47

47

56

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за вечерю:

 

 

 

18,7

18,7

23,8

14,1

14,1

17,2

38,6

38,6

46,3

356

356

435

                                                     

 

 

 

 

 

           Вівторок  4 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Ікра овочева

45

45

60

0,7

0,7

0,9

2,1

2,1

2,7

3,9

3,9

5,3

35

35

46

Пудинг із курятини

60

   60

80

10,9

10,9

14,5

4,4

4,4

5,7

3,1

3,1

4,1

98

98

129

Каша кукурудзяна з сиром твердим

87

87

115

4,1

4,1

5,3

4,6

4,6

5,8

15,6

15,6

21,0

122

122

159

Сік яблучний

110

110

190

0,4

0,4

0,8

0,0

0,0

0,0

11,3

11,3

19,6

46

46

80

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за сніданок:

 

 

 

18,2

18,2

23,6

13,6

13,6

16,6

43,8

43,8

59,8

372

372

485

                                                  Обід:

Борщ український

150

150

200

1,9

1,9

2,6

2,2

2,2

2,8

9,6

9,6

12,8

63

63

83

Філе курки запечене під сиром твердим

55

55

73

11,2

11,2

14,9

7,1

7,1

9,3

1,9

2,3

3,5

118

120

160

Пюре з гороху з вершковим маслом

90

90

103

9,5

9,5

10,9

1,9

1,9

2,4

21,1

21,1

24,3

151

151

175

Компот з яблук

140

148

180

0,3

0,3

0,4

0,1

0,1

0,1

3,5

11,0

13,3

15

43

52

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

25,7

25,7

31,7

14,0

14,0

17,3

47,7

55,7

65,7

419

449

542

                                                 Вечеря:

Апельсини

60

60

80

4,9

4,9

6,5

4,7

4,7

5,8

29,0

31,5

41,7

178

188

245

Вареники ліниві з фруктовим соусом (вишневим)

62/40

65/42

82/57

10,6

10,6

13,5

5,2

5,2

6,6

21,5

27,0

35,2

172

196

252

Чай трав’яний (з лимоном)

150

150

180

0,1

0,1

0,1

0,00

0,0

0,0

0,4

0,4

0,5

3

3

4

Всього за вечерю:

 

 

 

15,5

15,5

20,1

9,9

9,9

12,4

50,9

58,9

77,4

357

387

501

                                                     

 

 

 

 

 

 

           Середа   4 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат з солоних огірків з цибулею

 

 

76

 

 

0,7

 

 

2,1

 

 

2,6

 

 

31

Тюфтелька рибна в сметано- томатному соусі

30/60

30/60

90/45

8,7

8,7

13,1

6,2

6,2

8,8

9,5

9,5

14,6

129

129

190

Каша ячна розсипчаста

90

90

108

3,0

3,0

3,6

1,8

1,8

2,3

20,0

20,0

24,1

109

109

132

Фрукти свіжі (апельсин)

60

60

80

0,5

0,5

0,7

0,1

0,1

0,2

5,7

5,7

7,6

24

24

32

Хліб цільнозерновий з сиром твердим

30

30

30/3

2,1

2,1

2,8

2,4

2,4

3,3

9,9

9,9

9,9

71

71

82

Всього за сніданок:

 

 

 

14,6

14,6

20,8

12,5

12,5

16,6

47,0

47,5

58,7

359

361

467

                                                  Обід:

Салат з зеленого горошку з цибулею

77

77

88

3,8

3,8

4,3

1,6

1,6

1,7

11,4

11,4

12,9

72

72

80

Суп картопляний з макаронними виробами

150

150

200

1,7

1,7

2,3

1,3

1,3

1,8

13,1

13,1

17,4

71

71

94

Рагу із курятини

32/102

32/102

43/136

11,2

11,2

14,9

5,1

5,1

6,7

15,1

15,1

20,1

152

152

201

Компот із свіжих фруктів (яблук)

 

134

182

 

0,3

0,4

 

0,3

0,4

 

13,0

17,6

 

52

72

Фрукти свіжі (банан)

67

 

 

1,0

 

 

1,0

 

 

14,6

 

 

60

 

 

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

19,8

19,1

23,4

10,6

10,8

12,4

64,0

62,4

73,6

425

418

518

                                                 Вечеря:

Морква припущена з родзинками

  57

58

85

0,8

0,8

1,2

0,8

0,8

1,2

6,9

7,9

11,4

34

38

55

Яєчний рулет з фаршем

100

100

100

7,8

7,8

7,8

8,3

8,3

8,3

13,6

13,6

13,6

161

161

161

Биточки пшоняні з соусом із сухофруктів (яблук сушених)

58/44

60/44

88/62

2,9

2,9

4,3

2,8

2,8

4,2

24,2

26,7

38,7

133

142

208

Молоко кип’ячене

100

100

160

2,8

2,8

4,5

2,5

2,5

4,0

4,7

4,7

7,6

52

52

83

Всього за вечерю:

 

 

 

14,3

14,3

17,7

14,5

14,5

17,7

49,4

52,9

71,2

380

393

507

                                                     

 

 

 

 

          Четвер   4 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Салат  із білокачанної капусти

60

60

80

2,6

2,6

3,5

2,7

2,7

3,5

4,8

4,8

6,8

52

52

70

Курка по італійські (підлива)

36/10

36/10

48/12

9,7

9,7

12,9

3,3

3,3

4,3

1,8

3,2

4,3

78

83

109

Каша пшенична розсипчаста з цибулею

90

90

113

3,7

3,7

4,7

2,4

2,4

3,0

23,5

23,5

29,6

132

132

166

Компот із  сухофруктів

100

100

100

0,2

0,2

0,2

0,0

0,0

0,0

5,5

10,5

10,5

20

39

39

Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30/8

30/8

30/12

3,9

3,9

4,9

4,7

4,7

5,9

9,9

9,9

9,9

100

100

114

Всього за сніданок:

 

 

 

20,1

20,1

26,2

13,1

13,1

16,7

45,5

52,0

61,0

381

406

498

                                                  Обід:

Буряк тушкований з чорносливом

34

35

47

0,7

0,7

0,9

1,5

1,5

2,0

6,9

7,9

10,9

42

46

62

Суп із гороху з м’ясною фрикаделькою

150/11

150/11

200/17

8,2

8,2

11,4

2,7

2,7

4,0

13,0

13,0

17,4

115

115

159

Макаронник з м’ясом яловичини

94

94

118

10,4

10,4

13

4,0

4,0

5,3

22,4

22,4

28,2

168

168

214

Фрукти свіжі (апельсин)

60

60

80

0,5

0,5

0,7

0,1

0,1

0,2

5,7

5,7

7,6

24

24

32

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

21,8

21,8

28,1

10,8

10,8

13,9

57,9

58,9

74,0

420

424,0

538,0

                                                 Вечеря:

Гарбуз запечений з яблуками

   48

48

  67

0,4

0,4

0,6

3,1

3,1

4,2

4,6

4,6

6,5

48

48

65

Пудинг сирно-морквяний

128

135

169

16,8

16,8

21,0

10,3

10,3

13,0

11,9

18,9

23,9

209

236

296

Соус фруктовий (вишень заморожених)

   26

   27

35

0,3

0,3

0,3

0,0

0,0

0,0

3,6

5,1

6,5

16

22

28

Сік персиковий

130

  130

170

0,1

0,1

0,2

0,0

0,0

0,0

20,7

20,7

27,0

88

88

116

Всього за вечерю:

 

 

 

17,6

17,6

22,1

13,5

13,5

17,2

40,8

49,3

63,9

361

393

505

                                                     

 

 

 

 

 

           П’ятниця   4 тиждень

 

Найменування продуктів

Маса нетто

Хімічний склад

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7) років

Білки

Жири

Вуглеводи

Енергетична цінність

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

Від 1-3 років

Від 3-4 років

Від 4-6 (7)

років

                                            Сніданок:

Сирники рожеві

 62

65

  82

0,7

0,7

1,0

2,1

2,1

2,6

4,2

4,2

5,7

38

38

49

Соус сметанний

20

   20

35

5,6

5,6

5,6

6,7

6,7

6,7

2,3

2,3

2,3

91

91

91

Фрукти свіжі (мандарини)

60

60

80

2,2

2,2

2,8

2,7

2,7

3,3

10,5

10,5

13,2

74

74

92

Чай

150

150

180

5,2

5,2

6,4

4,5

4,5

5,5

8,4

8,4

10,4

93

93

115

Хліб цільнозерновий з твердим сиром

30

30

30/6

2,1

2,1

3,5

24

24

4,1

9,9

9,9

9,9

71

71

93

Всього за сніданок:

 

 

 

15,8

15,8

19,2

18,3

18,3

22,2

35,4

35,4

41,4

367

367

440

                                                  Обід:

Борщ полтавський з галушками і сметаною

150/6

150/6

200/8

2,6

2,6

3,4

3,6

3,6

4,7

14,8

16,3

21,6

101

106

140

Болонєзе(зі свинини)

65

65

83

7,0

7,0

9,3

14,2

14,2

18,8

1,3

3,2

4,2

161

168

222

Каша перлова в’язка

82

82

103

1,7

1,7

2,1

1,6

1,6

2,1

14,2

12,2

15,2

71

71

89

Фрукти свіжі (банани)

60

60

80

0,2

0,2

0,3

0,2

0,20

0,3

6,2

6,2

8,3

27

27

36

Хліб цільнозерновий

30

30

30

2,1

2,1

2,1

2,4

2,4

2,4

9,9

9,9

9,9

71

71

71

Всього за обід:

 

 

 

13,6

13,6

17,2

22,2

22,2

28,3

44,4

47,9

59,3

430

443

558

                                                 Вечеря:

Ікра овочева

60

60

80

1,9

1,9

2,6

2,0

2,0

2,5

7,8

7,8

10,7

55

55

74

Суфле мясне з овочами

67/26

67/26

90/28

11,9

11,9

16,1

8,3

8,3

12,1

6,9

6,9

9,7

152

152

215

Товчанка

114

  114

  114

5,7

5,7

5,7

3,1

3,1

3,1

22,6

22,6

22,6

139

139

139

Какао

120

120

160

0,5

0,5

0,7

0,1

0,1

0,2

5,7

5,7

7,6

24

24

32

Всього за вечерю:

 

 

 

20,1

20,1

25,2

13,5

13,5

17,9

43,0

43,0

50,6

370

370

459

                                                     

 

 

 

 

 

 ПОГОДЖУЮ                                                                                                                ЗАТВЕРДЖУЮ

 Начальник   Роменського                                                                                          Директор Коровинського

 районного    управління                                                                                             закладу дошкільної освіти

 Головного управління                                                                                                (ясла-садок) «Сонечко»

Держпродспоживслужби в Сумській області                                                           Коровинської сільської ради

_________________Юрій  ГЛАДКИЙ                                                                      __________Людмила ВАЩЕНКО

«    » __________________2024р                                                                               «    » _______________2024р        

 

ПРИМІРНЕ

ПЕРСПЕКТИВНЕ ЧОТИРИТЕЖНЕВЕ МЕНЮ

на зимовий період

(при триразовому харчуванні)

Коровинського закладу дошкільної освіти

(ясла-садок) «Сонечко»

Коровинської сільської ради

Роменського району

Сумської області

 

 

СНІДАНОК

Фото без опису

 

                                                                                                               ОБІД

Фото без опису

ВЕЧЕРЯ

Фото без опису

СНІДАНОК

 

Фото без опису

ОБІД

Фото без опису

ВЕЧЕРЯ

Фото без опису

СНІДАНОК

Фото без опису

ОБІД

Фото без опису

ВЕЧЕРЯ

Фото без опису

СНІДАНОК

Фото без опису

ОБІД

Фото без опису

ВЕЧЕРЯ

Фото без опису

СНІДАНОК

Фото без опису

ОБІД

Фото без опису

ВЕЧЕРЯ

Фото без опису

Логін: *

Пароль: *